Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Учора на Мукачівщині відбулась Хресна Хода

Учора на Мукачівщині відбулась Хресна Хода
Учора, 8-го березня, на 2-гу Неділю святої Чотиридесятниці, Глава Мукачівської греко-католицької єпархії, Преосвященний владика Мілан з архіпастирським візитом відвідав Свято-Троїцьку парафію с....

Учора, 8-го березня, на 2-гу Неділю святої Чотиридесятниці, Глава Мукачівської греко-католицької єпархії, Преосвященний владика Мілан з архіпастирським візитом відвідав Свято-Троїцьку парафію с. Клиновець Чинадієвського деканату.

ВІДЕО ДНЯ

Владику Мілана зустрів адміністратор парафії о. Роман Северин разом з молоддю парафії та запросив очолити святкове Богослужіння з нагоди освячення нового парафіяльного будинку. Архієрейську Службу Божу владиці спів служив декан Чинадієвського деканату прот. Михайло Софілканич разом з 5 священнослужителями, - зазначив Інформаційний вісник МГКЄ.

У своєму архіпастирському слові владика Мілан розповів про значення читання з Євангелія про рослабленого: «Сьогодні Господь також промовляє до кожного з нас у домі апостола Петра. Цим будинкам апостола є Церква. Бо саме апостолу Петру Христос сказав, що ти Петро – Скеля і на цій склі збудую Церкву мою». Також владика закликав вірників молитися за своїх наставників та слухати їх голосу. Після Літургії, Преосвященний владика разом з духовенством освятив новий парафіяльний будинок.

Реклама

Пообіді вірники з сусідніх сіл прийшли помолитися з своїм Архієреєм Хресну Дорогу, щоб таким чином у час Великого посту розважати над муками і стражданнями нашого Спасителя.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно