Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті затримали бойовика із так званої "ЛНР"

На Закарпатті затримали бойовика із так званої "ЛНР"
Цей 38-річний уродженець Луганської області на прізвисько «Сепар» спершу воював за «ЛНР», а далі затесався в один із українських добровольчих батальйонів. В подальшому прибув на «Срібну Землю»,...

Цей 38-річний уродженець Луганської області на прізвисько «Сепар» спершу воював за «ЛНР», а далі затесався в один із українських добровольчих батальйонів. В подальшому прибув на «Срібну Землю», шукаючи «спокійного життя», проте 8 березня зранку його було викрито та затримано.

ВІДЕО ДНЯ

Працівникам карного розшуку Закарпаття надійшла оперативна інформація про те, що на території Ужгородського району може переховуватися 38-річний житель Луганщини, якого розшукують за викрадення людей, автомобілів та цілу низку важких злочинів, скоєних ним на території Луганської області, - інформують в СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Як з′ясувалося, цей чоловік раніше воював на боці так званої "ЛНР", а потім затесався в один із українських добровольчих батальйонів, де мав прізвисько «Сєпар».

Реклама

Коли запахло смаленим, луганський «Сєпар» прибув на Закарпаття, у тихому затишному селі Ужгородського району винаймав будинок, на цілий рік оплативши його наперед. Восьмого березня з самого ранку в результаті ретельно розробленої спецоперації співробітниками міліції Закарпаття спільно з колегами з Луганської області «Сєпар» був затриманий. Затримання відбулося рано-вранці на дорозі з села, якою зловмисник їхав на власній «Тойоті» з луганськими номерами.

Затриманого передано співробітникам карного розшуку луганської міліції для доставки на територію Луганської області, де з ним будуть працювати слідчі. Вказана особа підозрюється в цілій низці злочинів, таких як незаконне позбавлення волі, «віджим» майна громадян тощо.

Реклама

Начальник УМВС області, полковник міліції Сергій Шаранич, коментуючи подію, підкреслив, що Закарпаття є гостинною землею для людей з чистою совістю та світлими намірами. Проте різного роду покидькам та бандитам тут не місце.

Слідство у справі триває.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно