Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Діти Рахівщини знайшли заміну живим первоцвітам

Діти Рахівщини знайшли заміну живим первоцвітам
За ініціативи працівників Карпатського біосферного заповідника на базі загальноосвітніх шкіл м. Рахова та с. Костилівка для учнів четвертих класів провели майстер-клас із виготовлення паперових...

За ініціативи працівників Карпатського біосферного заповідника на базі загальноосвітніх шкіл м. Рахова та с. Костилівка для учнів четвертих класів провели майстер-клас із виготовлення паперових підсніжників.

ВІДЕО ДНЯ

Лекції, роз’яснювальні бесіди, екологічну демонстрацію на захист первоцвітів Карпатський біосферний заповідник проводить щорічно в рамках Всеукраїнської акції «Первоцвіт».

Як розповідають організатори, діти залюбки створювали деталі для майбутнього підсніжника, виготовляли квіти. Для цього використовували кольоровий гофрований папір, нитки, клей, дерев’яні гілочки. Після завершення з гордістю демонстрували підсніжники. В кінці майстер-класу, діти з радістю «посадили» їх на клумбу із пластиліну.

Реклама

Метою майстер-класу було роз’яснити учням необхідність охорони рослин-первоцвітів, які занесені до Червоної книги України, виховувати у дітей любов і бережливе ставлення до рідної природи, розвивати почуття прекрасного.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно