Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Після зими закарпатські гори жахають кількістю сміття

Після зими закарпатські гори жахають кількістю сміття
Кожної весни, коли починає танути сніг, проявляються наслідки людської натури. Карпати перетворюються у гори сміття, особливо це помітно біля річок, чиї береги вкриті шаром пластику та інших...

Кожної весни, коли починає танути сніг, проявляються наслідки людської натури. Карпати перетворюються у гори сміття, особливо це помітно біля річок, чиї береги вкриті шаром пластику та інших відходів.

ВІДЕО ДНЯ

Місцеві мешканці, мабуть, звикли до такої моторошної картини, а от приїжджі люди, які очікують побачити цнотливу природу та свіже повітря, сильно розчаровуються.

У Facebook дописувач Юрій Павлишинець поділився своїми ненайкращими враженнями від побаченого:

Реклама

“От їдеш собі гірською Тячівщиною, туди, ближче до Красної, Усть-Чорної та Німецької Мокрої (туристична місцина між іншим) і диву даєшся… довкола “цнотлива” природа, мальовничі крутосхили та річка скручена в петлі – все свіже й динамічне – Европа, а опускаєш погляд під ноги і все стає на свої місця – все ОК, “совок”. І ями в півметра завглибшки не найстрашніше. Гірше, сміття, яке заполонило багатокілометрову берегову смугу понад річкою. Хто його там залишає і кому байдуже на все це – риторичне питання”.

Така ж ситуація із сміттям не тільки у Карпатах, а у кожній області України – узбіччя доріг, лісосмуги вкриті пластиковими пляшками, целофановими кульками та іншим, а зайшовши в ліс, можна натрапити на кілька сміттєвих насипів, які їхні власники полінувались хоча б приховати.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно