Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Юні мукачівці влаштували акцію на захист рідкісних рослин

Юні мукачівці влаштували акцію на захист рідкісних рослин
Сьогодні, 6 березня, у центрі міста вихованці Мукачівського еколого-натуралістичного центру влаштували акцію до свята 8 березня "Первоцвіт". Акція покликана зберегти весняні квіти-первоцвіти. З...

Сьогодні, 6 березня, у центрі міста вихованці Мукачівського еколого-натуралістичного центру влаштували акцію до свята 8 березня "Первоцвіт".

ВІДЕО ДНЯ

Акція покликана зберегти весняні квіти-первоцвіти.

З цією метою учнівська молодь сьогодні у центрі міста із гаслом "Не рвіть квіти - збережіть первоцвіти" роздавала перехожим листівки та власноруч зроблені декоративні квіти із закликом не купувати рідкісних первоцвітів, занесених до "Червоної книги України".

Реклама

"Ми закликаємо містян не платити за знищення природи. Первоцвіти квітуть дуже мало і дуже швидко їх можна винищити. Останніми роками кількість первоцвітів значно скоротилася. Тому проблема ця є дуже актуальною. Люди, які купують первоцвіти мають розуміти, що вони не лише купують бракон’єрський товар, а й сприяють знищенню ранніх квітучих рослин", - розповіли учасники акції.

Також юннати Еколого-натуралістичного центру відслідковуватимуть точки продажу первоцвітів і попереджатимуть продавців про відповідальність перед законом.

Реклама

Пересічні мукачівці до такої акції поставилися з позитивом, посміхалися та дякували юннатам. Триватиме акція до 8-го березня. Адже саме перед жіночим святом первоцвіти винищують найбільше.

Нагадаємо, раніше вихованці Еколого-натуралістичного центру принесли живі квіти депутатам міської ради, які прийняли рішення про ліквідацію центру з 1 червня 2015 року.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно