Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В обласному центрі відбувся семінар шкільних бібліотекарів Закарпаття

В обласному центрі відбувся семінар шкільних бібліотекарів Закарпаття

В обласному центрі відбувся семінар шкільних бібліотекарів Закарпаття
У Закарпатському інституті післядипломної педагогічної освіти відбувся інструктивно-методичний семінар методистів та голів методоб’єднань шкільних бібліотекарів області з питань роботи...

У Закарпатському інституті післядипломної педагогічної освіти відбувся інструктивно-методичний семінар методистів та голів методоб’єднань шкільних бібліотекарів області з питань роботи бібліотек.

ВІДЕО ДНЯ

Учасники обговорили впровадження платформи Репозитарію навчального контенту «Локандо» для конкурсного відбору та державного замовлення шкільних підручників у практику роботи загальноосвітніх навчальних закладів області.

Методист кабінету координаційно-методичної діяльності ЗІППО Турок К.Ю. ознайомила учасників семінару з правилами роботи на сайті з відбору підручників. Катерина Юріївна наголосила, що інструктивні матеріали створені у формі презентацій, що дає можливість отримати відповіді на запитання, які виникають у користувачів.

Реклама

Учасники отримали інформацію щодо внесених змін до Положення про проведення атестації працівників підприємств, установ і організацій та закладів галузі культури (наказ Міністерства культури від 13.06.2013р. №517).

Значну зацікавленість присутніх викликало практичне заняття із методистом кабінету методики викладання природничо-математичних дисциплін ЗІППО Шаркадій І.В. щодо впровадження у практику роботи методичної служби шкільних бібліотек області інтернет-технологій. Зокрема, з метою поширення інформації з бібліотечної справи в Україні, впровадження досвіду роботи кращих бібліотек продовжено роботу над наповненням й удосконаленням «Сайту шкільних бібліотекарів Закарпаття».

Реклама

У роботі семінару взяла участь Когутич К.Г., методист обласного методичного центру при департаменті освіти і науки Закарпатської облдержадміністрації.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно