Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Столичний представник МВС України відвідав Берегово (ФОТО)

Столичний представник МВС України відвідав Берегово (ФОТО)
Учора в адмінбудівлі Берегівського райвідділу міліції особистий прийом громадян провів представник комісії МВС, головний оперуповноважений інспектор Департаменту державної служби боротьби з...

Учора в адмінбудівлі Берегівського райвідділу міліції особистий прийом громадян провів представник комісії МВС, головний оперуповноважений інспектор Департаменту державної служби боротьби з економічними злочинами МВС України Олександр Бородавко.

ВІДЕО ДНЯ

Поспілкуватися з київським гостем виявило бажання 14 громадян. Спілкування тривало понад чотири години. Олександр Миколайович вислухав кожного відвідувача, надавши їм правову консультацію, - стверджує речниця Берегівського РВ УМВС Яна Денисюк.

На прийом завітали три депутати Берегівської міської ради. Зокрема, Галина Ковач звернулася з проханням переглянути та вивчити прийняті працівниками райвідділу рішення щодо незаконних волонтерських дій окремих осіб.

Реклама

Побував на прийомі і голова ветеранської організації Берегівського райвідділу міліції Іван Паук. Він підняв питання щодо покращення фінансового забезпечення пенсіонерів ОВС та чинних працівників, відновлення пільг і продовольчих пайків. Також наголосив на повній взаємодії між берегівськими правоохоронцями та ветеранською організацією.

На питанні про часткове фінансування громадських формувань з охорони громадського порядку та державного кордону наголосив голова формування села Мужієво Олександр Надь.

Реклама

Представник ромського населення Берегівщини Йосип Сабов попросив представника МВС про надання правової оцінки щодо незаконного, на його думку, отримання окремими багатодітними сім’ями грошей для соцзабезпечення.

Серед бажаючих поспілкуватися та отримати правову консультацію від представника МВС, висловити свою думку щодо роботи брегівської міліції були представники різних установ та організацій Берегівщини. Зокрема, учбово-спортивної бази «Закарпаття», районного управління соціального захисту, мисливського колективу с.Мужієво, райвійськкомату, дитячого притулку, школи-інтернату, депутат Варівської сільської ради, приватний підприємець.

А за оперативне розкриття злочинів та активну співпрацю на адресу берегівських правоохоронців надійшло 11 офіційних подяк.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно