Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Великоберезнянщині можуть відкрити ще один пункт "швидкої допомоги"

На Великоберезнянщині можуть відкрити ще один пункт "швидкої допомоги"

На Великоберезнянщині можуть відкрити ще один пункт "швидкої допомоги"
Депутати обласної ради підтримали депутатський запит свого колеги Василя Чурея щодо відкриття в селі Костринська Розтока Великоберезнянського району пункту швидкої медичної допомоги і направили його...

Депутати обласної ради підтримали депутатський запит свого колеги Василя Чурея щодо відкриття в селі Костринська Розтока Великоберезнянського району пункту швидкої медичної допомоги і направили його на розгляд обласної державної адміністрації, - повідомили у прес-службі Закарпатської облради.

ВІДЕО ДНЯ

«До мене як до депутата обласної ради багаторазово зверталися і продовжують звертатися жителі сіл Костринської Розтоки, Вишки, Лютої з проханням відкрити пункт швидкої медичної допомоги в зв'язку з тим, що вказані села розташовані в гірській місцевості і знаходяться на значній відстані від діючих пунктів швидкої допомоги Великоберезнянського району, що значно ускладнює надання повної і своєчасної медичної допомоги.

Відкриті діючі пункти екстреної медичної допомоги розташовані від села Люта на відстані 50 км, а при умові виїзду автомобіля, бригади швидкої допомоги на виклик така відстань може збільшуватися до 82-85 км.

Реклама

Відкриття пункту екстреної медичної допомоги дасть змогу запобігти негативним наслідкам із-за несвоєчасного прибуття швидкої на виклики і якісно покращить стан охорони здоров'я громадян вказаного регіону.

Для відкриття пункту екстреної медичної допомоги на рівні місцевого самоврядування в селі Костринська Розтока підготовлено та приведено в належний стан адміністративний 3-кімнатний будинок, обладнаний телефонним зв’язком та засобами обігріву приміщень», - йдеться в запиті.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно