Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Рахівщині місцевій "самообороні" запропонували спільно патрулювати вулиці

На Рахівщині місцевій "самообороні" запропонували спільно патрулювати вулиці

На Рахівщині місцевій "самообороні" запропонували спільно патрулювати вулиці
У Рахівській райдержадміністрації відбулась зустріч із місцевими громадськими активістами. Участь у обговоренні майбутньої співпраці крім голів РДА та райради взяли начальник РВ УМВС України у...

У Рахівській райдержадміністрації відбулась зустріч із місцевими громадськими активістами. Участь у обговоренні майбутньої співпраці крім голів РДА та райради взяли начальник РВ УМВС України у Закарпатській області Людвіг Файт та прокурор Рахівського району Віктор Кузан.

ВІДЕО ДНЯ

З боку активістів участь у розмові взяли голова місцевого осередку “Свободи” Микола Косівський, активіст із Рахова Микола Романюк та кілька представників місцевої “самооборони”. Присутні висловились за створення оперативних груп для патрулювання населених пунктів, зокрема Рахова, та залучення до них відповідних громадських формувань, повідомляє прес-служба райдержадміністрації.

Обговорили механізми здійснення контролю за продажем алкогольних напоїв неповнолітнім, а також актуальні проблеми району та шляхи їх вирішення, перспективи співпраці громадського сектору з владою.

Реклама

Нагадаємо, раніше під час неанонсованої зустрічі з активом одного із селищ району начальник Рахівського райвідділу запропонував легалізувати громадські формування, які діють в районі та узаконити співпрацю з ними. Тоді йшлося про місцевих “самооборонівців”, котрі встигли “прославитись” в історіях із тиском на керівників районних установ та розмовою із журналістами на Яблунецькому перевалі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно