Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Полковник Юрій Ковтун очолив Мукачівський прикордонний загін

Полковник Юрій Ковтун очолив Мукачівський прикордонний загін

Полковник Юрій Ковтун очолив Мукачівський прикордонний загін
Відтепер, полковник Юрій Олексійович Ковтун очолює Мукачівський прикордонний загін. Представити його першим особам Закарпатської області та керівникам правоохоронних і силових відомств краю приїхав...

Відтепер, полковник Юрій Олексійович Ковтун очолює Мукачівський прикордонний загін. Представити його першим особам Закарпатської області та керівникам правоохоронних і силових відомств краю приїхав генерал-майор Валерій Гресько – начальник Західного оперативного управління Державної прикордонної служби України.

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомили у прес-службі Закарпатської ОДА, полковник Юрій Ковтун розповів про себе, що народився в Черкаській області, проходив службу у Західному регіональному управлінні Державної прикордонної служби України, у тому числі 4 роки служив на Закарпатті – у Мукачівському прикордонному загоні. "Головною задачею вважаю дотримання продуктивних стосунків, спрямованих на захист кордонів, розраховую на співпрацю з обласною владою та органами місцевого самоврядування", - сказав пан полковник.

Його попередник на посаді полковник Вадим Ченчик, який вирушає на службу із захисту кордону в Харківську область, подякував керівнику області за допомогу в той нелегкий час, який випав як на долю прикордонної служби, так і загалом країни. Він відзначив: "Рівень взаємодії із за4карпатською владою на голову вищий, ніж у інших регіонах України, де доводилося служити. Спасибі вам за це, сподіваюся, що ваша співпраця з новим керівником буде не менш якісною".

Реклама

Відтак голова ОДА Василь Губаль, маючи нагоду спілкування з представниками правоохоронних органів краю, у тому числі і прикордонниками, наголосив на потребі чесної праці на службі державі. "Закликаю вас зняти всі можливості для корупційних явищ у вашій службі. За вами, силовиками, і в першу чергу прикордонниками - тими, хто зустрічає і закарпатця-трударя, який вертається додому, і гостя з-за меж країни – оцінюють і державу. Припинімо все те, що може нас ганьбити. Як голова ОДА, запевняю і вас, і громаду: я не маю "особливих" завдань і доручень, пов’язаних з корупцією, я скасував так званий "губернаторський податок", ми працюємо відверто і прозоро. Єдине, що мене цікавить на цій посаді - це Закарпаття і Україна, й на це я орієнтую свою команду та до цього закликаю і вас", - сказав Василь Губаль.

Своєю чергою, голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко теж наголосив на потребі протидії як корупції, так і тим явищам, які загрожують безпеці краю та країни, подякував за службу попередньому начальнику Мукачівського прикордонного загону та висловив сподівання на співпрацю з новим.

Реклама

Відтак, керівництво області разом з представникам правоохоронних та силових структур обговорило питання життя краю в особливий період – мобілізацію, АТО,  підтримку фронту.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно