Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мешканець Перечинщини привіз міліціонерам бойовий снаряд

Мешканець Перечинщини привіз міліціонерам бойовий снаряд
Мінометний снаряд в салоні автомобіля, що належить жителю одного з сіл Перечинського району, виявили місцеві правоохоронці. На місці знахідки було виставлено міліцейську охорону. Саму міну...

Мінометний снаряд в салоні автомобіля, що належить жителю одного з сіл Перечинського району, виявили місцеві правоохоронці. На місці знахідки було виставлено міліцейську охорону. Саму міну знешкоджували працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій.

ВІДЕО ДНЯ

Вранці дев’ятикласник з одного з сіл Перечинського району розповів «своєму» дільничному лейтенанту міліції Євгену Грабу про те, що він знайшов у лісі «бомбу». Хлопець сказав, що разом із батьком вони вирішили здати знахідку правоохоронцям, і з цією метою батько загрузив її до свого автомобіля, - стверджує речниця Перечинського РВ УМВС Мирослава Пекар.

Дільничний Граб миттєво відреагував на дане повідомлення. Переконавшись, що в машині справді знаходиться міна, дільничний вжив необхідних заходів з охорони місця події до приїзду слідчо-оперативної групи райвідділу міліції.

Реклама

Після прибуття підрозділу МНС було встановлено, що небезпечна знахідка є мінометним снарядом довжиною близько 45 см, діаметром понад 110 мм з металевими перами.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно