Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мукачівські правоохоронці затримали двох крадіїв, які вкрали з готелю побутову техніку

Мукачівські правоохоронці затримали двох крадіїв, які вкрали з готелю побутову техніку

Мукачівські правоохоронці затримали двох крадіїв, які вкрали з готелю побутову техніку
Мукачівські патрульні за підозрою у вчинені крадіжки затримали двох місцевих мешканців, один з яких поцупив побутову техніку, а інший - чавунну батарею. До чергової частини Мукачівського...

Мукачівські патрульні за підозрою у вчинені крадіжки затримали двох місцевих мешканців, один з яких поцупив побутову техніку, а інший - чавунну батарею.

ВІДЕО ДНЯ

До чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції зателефонувала жінка, яка повідомила про те, що невідома особа шляхом вільного доступу з фойє готелю, що у Мукачеві, викрала мікрохвильову піч та телевізор, - повідомила речниця Мукачівського МВ МВС Євгенія Красилинець.

За вказаною адресою відразу було направлено найближчий патрульний наряд міліції. І вже за кілька хвилин патрульні затримали зловмисника з краденим у руках. Ним виявився 47-річний безробітний житель с.Горонда. До речі, цей чоловік колись працював сторожем у тому ж готелі.

Реклама

Трохи пізніше в іншому мікрорайоні міста, слідкуючи за правопорядком на вулиці, патрульні міліціонери затримали ще одного крадія. Той на гужовому транспорті перевозив чавунну батарею. Чітко відповісти на запитання міліціонерів, звідки батарея, 22-річний молодик не спромігся. Натомість почав нервувати та плутатись у поясненнях. Та згодом таки зізнався, що вкрав батарею, яку мав намір здати на металобрухт.

Речові докази вилучені. За фактами крадіжок слідчим міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує штраф, громадські чи виправні роботи, арешт або позбавлення волі строком до трьох років. Триває досудове розслідування.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно