Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

До Дня міста у Хусті з’явиться своя Алея Слави

До Дня міста у Хусті з’явиться своя Алея Слави
Хуст готується до відзначення 925-річчя міста. Захід хоч і проходитиме без зайвих помпезностей, та до нього готуються уже. Зокрема, почалась весняна толока і підприємці поволі наводять лад біля...

Хуст готується до відзначення 925-річчя міста. Захід хоч і проходитиме без зайвих помпезностей, та до нього готуються уже. Зокрема, почалась весняна толока і підприємці поволі наводять лад біля власних торгових точок. Крім того, йде підготовка до відкриття на вулиці Свободи Алеї Слави на честь загиблих відомих земляків.

ВІДЕО ДНЯ

- Закінченням вулиці, що уособлює волю, за яку борються сьогодні наші солдати на Сході держави, є будинок уряду Карпатської Січі. Тож доцільно саме тут влаштувати своєрідний сквер і висадити дерева у знак шани та вдячності тим, хто поліг за Україну. Це буде не алея із зірками, а із бульвар зеленими насадженнями, кожне з яких символізуватиме певного героя, серед яких планується увічнити як мужніх юних захисників будуть Карпатської України, так і земляків-учасників АТО, – сказав режисер та автор сценарію урочистостей дня міста Сергій Гержик.

Наразі вулиця розчищається від захаращень, сміття та засохлих чагарників. А відтак незабаром під час загальноміської толоки хустяни висаджуватимуть дерева на пішохідній доріжці, аби назавжди ті, хто боровся за територіальну цілісність та суверенітет рідної держави, залишились у серцях нащадків.

Реклама

Марина Алдон

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно