Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Рахівщині знайшли заблукалих туристів з Чехії

На Рахівщині знайшли заблукалих туристів з Чехії
У Рахівському районі рятувальники відшукали 5 громадян Чеської Республіки, які напередодні заблукали між горами Мала Близниця та Велика Близниця. Як раніше повідомлялося, шестеро туристів, не...

У Рахівському районі рятувальники відшукали 5 громадян Чеської Республіки, які напередодні заблукали між горами Мала Близниця та Велика Близниця. Як раніше повідомлялося, шестеро туристів, не зареєструвавшись у рятувальному підрозділі, 2 березня вирушили підкорювати гірські схили Карпат і загубилися. Наразі п’ятьох із них доправили до одного з готелів Рахівського району, нагодували та напоїли гарячим чаєм. Стан здоров’я гостей Закарпаття задовільний.

ВІДЕО ДНЯ

Як інформують в У ДСНС України в Закарпатській області, станом на 18:00 в районі гори Велика Близниця тривають пошуки ще одного туриста. До рятувальних робіт залучено 24 чоловіка особового складу та 4 одиниці техніки з гірських пошуково-рятувальних відділень смт Ясіня, с. Лазещина та м. Рахів. Пошук ускладнюють погані погодні умови, зокрема сильний снігопад. До того ж, із туристом немає телефонного зв’язку, що створює труднощі зі встановленням його місця перебування.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно