Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Боєць АТО зустрівся з школярами Тячівщини

Боєць АТО зустрівся з школярами Тячівщини
Перед від’їздом на схід, боєць з Тереблі Микола Куцина навідався до Малоугольківської ЗОШ на зустріч з вихованцями цього закладу. Урок патріотизму за участі військовослужбовця підготувала і...

Перед від’їздом на схід, боєць з Тереблі Микола Куцина навідався до Малоугольківської ЗОШ на зустріч з вихованцями цього закладу.

ВІДЕО ДНЯ

Урок патріотизму за участі військовослужбовця підготувала і провела класний керівник 7 –го класу, вчитель української мови та літератури Марія Немеш, - йдеться у повідомленні Тячівської райдержадміністрації.

Були запрошені також директор ЗОШ Іван Немеш та заступник Марія Поп. А також товариш бійця – начальник 4 караулу Дубівської пожежної частини Василь Немеш, з яким вони приятелюють уже багато років.

Реклама

Насамперед всі учасники зустрічі вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблого в зоні АТО колишнього учня цієї школи Олександра Шимона. Стенд, присвячений герою учні облаштували в класі, де представлено світлини та розповідь про Сашка.

Відтак, військовослужбовець Микола Куцина, який служить у складі 24-ї механізованої бригади і перебував на 29-му блокпосту, розповів про свої військові будні.

Реклама

До речі, щоб захищати Україну в зоні АТО, 24-річний Микола Куцина з Тереблі залишив заробітки у Чехії. На власний кошт купив собі амуніцію і всупереч умовлянням батьків нікуди не їхати, подався на «гарячий» схід.

Затамувавши подих слухали учні емоційну розповідь бійця про бої з сепаратистами, життя між бомбардуванням та героїчне прагнення українських військових захищати кожний клаптик рідної землі.

А коли дізналися, що боєць повертається знову на службу, подарували йому презенти, зробленими власними руками. Так, на заняттях у гуртку «художня вишивка» учениця Аліна Добруник вишила ікону з бісеру, яку вручила українському захиснику.

Реклама

Також учні передали листи та малюнки військовим на Схід України, у яких висловили слова подяки, думки, міркування та побажання швидшого повернення, закінчення війни та встановлення миру в нашій країні.

На завершення зустрічі директор школи Іван Немеш подякував Миколі Куцині за те, що він захищає цілісність України та передав ікону Микола Чудотворця як оберіг для солдата в зоні АТО.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно