Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Іршавщині горе-батьки залишили немовля на узбіччі дороги

На Іршавщині горе-батьки залишили немовля на узбіччі дороги
До чергової частини Іршавського райвідділу міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря райлікарні про те, що на узбіччі дороги в с.Горбок знайшли у дорожній сумці новонароджену дитину. На...

До чергової частини Іршавського райвідділу міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря райлікарні про те, що на узбіччі дороги в с.Горбок знайшли у дорожній сумці новонароджену дитину.

ВІДЕО ДНЯ

На місце пригоди відразу виїхала слідчо-оперативна група на чолі з начальником райвідділу підполковником міліції Мироном Черничком, - інформує речниця Іршавського РВ УМВС Віта Горзов.

Як з′ясували правоохоронці, під ранок немовля знайшов випадковий перехожий, який зателефонував на «швидку». Дитинка знаходилась у дорожній сумці, була загорнута у ковдру й голосно плакала. Немовляті виповнилось приблизно 4-5 днів. У сумці мати дитинки залишила записку, що не має можливості її прогодувати, однак просить не віддавати дитя до інтернату.

Реклама

На період розшуку рідних та близьких дитина буде перебувати у лікарні м.Іршава.

Розшуком батьків немовляти займаються правоохоронці. За даним фактом Іршавським райвідділом міліції розпочато досудове розслідування за ст.135 Кримінального кодексу України (Залишення в небезпеці), яким передбачено обмеження або позбавлення волі на строк до двох років.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно