Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Члени федерації футболу Закарпаття визначились з основними завданнями на 2015 рік

Члени федерації футболу Закарпаття визначились з основними завданнями на 2015 рік

Члени федерації футболу Закарпаття визначились з основними завданнями на 2015 рік
Нещодавно відбулося засідання Бюро ФФЗ, на якому було розглянуто питання життєдіяльності Федерації футболу Закарпаття на березень-квітень 2015 року. У роботі Бюро ФФЗ взяли участь Іван Дуран, Іван...

Нещодавно відбулося засідання Бюро ФФЗ, на якому було розглянуто питання життєдіяльності Федерації футболу Закарпаття на березень-квітень 2015 року.

ВІДЕО ДНЯ

У роботі Бюро ФФЗ взяли участь Іван Дуран, Іван Дрогобецький, Віктор Наскалов, Віктор Качур, Степан Селменський та запрошені голова комітету арбітрів ФФЗ Ярослав Козик і спортивний директор ФК «Говерла» (Ужгород) Віктор Ряшко.

З інформацією про допуск гравців ФК «Говерла», вихованців закарпатського футболу (команд U-19 та U-21) у матчах кубка, чемпіонату та першостей області виступив заступник голови ФФЗ Віктор Наскалов. У обговоренні взяли участь Іван Дуран, Віктор Качур, Іван Дрогобецький, Степан Селменський, Віктор Ряшко. Бюро ФФЗ ухвалило рішення дозволити гравцям команд U-19, U-21 виступати в кубку, чемпіонаті та першості Закарпатської області сезону 2015 року за команди району або міста, вихованцями яких вони є. Гравці можуть бути заявлені за команди інших районів, якщо отримають відкріплення від районних чи міських федерацій футболу. Дозволено також брати участь у кубку, чемпіонаті та першості області гравцям, які грають за кордоном, але не мають професійних контрактів. Упродовж сезону (кубок, чемпіонат, першість) гравець має право виступати не більш як за дві команди (тобто дозволено один перехід). У випадку бажання футболіста зробити ще один перехід – діє потрійна угода (дозвіл двох президентів клубів та бажання гравця).

Реклама

Бюро ФФЗ переглянуло дискваліфікацію гравців чемпіонату та першості області О.Пацкана, Ф.Форкоша, М.Мудри, Ю.Костака, В.Ігнатишина. Після обговорення цього питання було ухвалено рішення змінити дискваліфікацію цих гравців на умовну до кінця сезону 2015 року. Крім того, Бюро ухвалило рішення попередити футболістів О.Пацкана та Ф.Форкоша про недопустимість проявів насильства під час футбольних матчів, кубка, чемпіонату та першості області. У випадку повторення таких випадків санкції стосовно цих гравців будуть значно жорсткіші.

Бюро ФФЗ також рекомендувало федерації футболу Іршавського району звернути увагу на заявочну кампанію команд району на участь у турнірі «Ліга чемпіонів Закарпаття».

Реклама

Бюро ФФЗ розглянуло питання визначення стадіонів на проведення матчів 1/2 та фіналу Зимової першості Закарпатської області. Під час обговорення було ухвалено рішення визначити стадіони для проведення завершальної стадії Зимової першості після закінчення групових турнірів та відповідних консультацій з командами, які вийшли до наступного етапу.

Бюро ФФЗ визначило терміни проведення кубка, чемпіонату та першості Закарпатської області сезону 2015 року. Кубок Закарпатської області стартує 15 березня. Цього дня на футбольні поля виходять усі команди-переможниці кубка міст та районів області та 24 команди І ліги обласної першості. Команди вищої ліги розпочинають ігри 22 березня. Фінал кубка області, за традицією, 9 травня. Володарі кубка міст та районів проводять кубкові поєдинки зі старшими за рангом на власних стадіонах. Приймаючу команду рівних за рангом визначить жереб. Арбітрів кубкових матчів теж визначатиме жереб. Чемпіонат та першість області Закарпатської області стартує 19 квітня. Основними турнірами Федерації футболу Закарпаття є Зимова першість, кубок області, чемпіонат та першість області, «Ліга чемпіонів Закарпаття». Бюро ФФЗ також розглянуло інші питання життєдіяльності ФФЗ на 2015 рік.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно