Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Більше тисячі мешканців Великого Березного прийшли попрощатись із загиблим у зоні АТО Героєм

Більше тисячі мешканців Великого Березного прийшли попрощатись із загиблим у зоні АТО Героєм

Більше тисячі мешканців Великого Березного прийшли попрощатись із загиблим у зоні АТО Героєм
Вчора, 2 березня, більше тисячі мешканців селища прийшли провести в останню путь та віддати шану загиблому Герою АТО, бійцю 128-ї гірсько-піхотної бригади Сабову Руслану Миколайовичу. Його життя...

Вчора, 2 березня, більше тисячі мешканців селища прийшли провести в останню путь та віддати шану загиблому Герою АТО, бійцю 128-ї гірсько-піхотної бригади Сабову Руслану Миколайовичу.

ВІДЕО ДНЯ

Його життя обірвалося 17 лютого 2015 року, зовсім рано, на 38 році. Далеко від рідної домівки, у Дебальцево.

Руслан був доброю, порядною людиною, цінував і шанував родину, був люблячим сином і надійним чоловіком, найкращим татом і вірним другом для своїх товаришів. Разом із дружиною вони виховували двох доньок.

Реклама

Захищати східні кордони Батьківщини Руслан Сабов пішов ще у серпні 2014 року. Він не вагався і не роздумував жодної хвилини. Залишив родину вдома і став на захист інтересів України. Останні місяці життя Руслана – це боротьба за цілісність і незалежність нашої країни, це захист її державних кордонів.

Друзі пам’ятатимуть його як завжди життєрадісного, доброго, щирого оптиміста за будь-яких обставин, як людину, яка мужньо боронила нашу державу більше семи місяців без відпустки, без перепочинку, без нарікань. Він завжди був готовий допомогти тим, хто потребує допомоги. Жодна поїздка наших волонтерів у Дебальцево не обходилася без допомоги Руслана. Він дуже любив життя.

Реклама

Попрощатися з героєм прийшли рідні, близькі, однокласники, товариші і друзі, волонтери, колеги, сусіди, жителі райцентру, всі, хто вважав за потрібне підтримати родину загиблого, розділити з ними біль непоправної втрати, висловити щирі співчуття.

Від рідного дому до церкви, де відбулася поминальна панахида, труну несли військові побратими Руслана Сабова. Перед похоронною процесією молодь несла прапор України, діти устеляли дорогу квітами, грав духовий оркестр. Перед самою церквою люди у поклоні із квітами та вінками утворили живий коридор. Оркестр грав «Пливе кача по Тисині». Плакали усі, від малого до великого. Тримали в долонях поминальні свічки і плакали. Навіть чоловіки не могли стримати сліз.

Після поминальної панахиди траурна процесія вирушила до цвинтаря. Люди несли вінки і квіти, шанобливо схиляли голови і проводжали свого захисника в останню путь.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно