Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатські кінологи разом зі своїми собаками вирушили у зону АТО (ФОТО)

Закарпатські кінологи разом зі своїми собаками вирушили у зону АТО (ФОТО)

Закарпатські кінологи разом зі своїми собаками вирушили у зону АТО (ФОТО)
Сьогодні з кінологічного центру закарпатської міліції в зону АТО на схід України вирушили кінологи зі службовими собаками. Старший інспектор-кінолог капітан міліції Іван Добош зі своєю німецькою...

Сьогодні з кінологічного центру закарпатської міліції в зону АТО на схід України вирушили кінологи зі службовими собаками.

ВІДЕО ДНЯ

Старший інспектор-кінолог капітан міліції Іван Добош зі своєю німецькою вівчаркою Роккі їде в зону АТО вже вдруге. Перед тим був два місяці на Донеччині, де 5-річний Роккі зарекомендував себе з найкращої сторони під час патрулювання на блокпостах, - інформують у СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Інспектор-кінолог капітан міліції Семен Поцко зі своєю вівчаркою Златою їде на схід вперше. Собачка ця молода, її нещодавно придбали для кінологічного центру з елітного розплідника на Мукачівщині, але розумна й добре засвоює «міліцейську» службу.

Реклама

На схід кінологи Добош і Поцко вирушили на службовій «Ниві», а їхні чотирилапі помічники поїдуть у спеціальному причепі-термобоксі європейського взірця, який не так давно придбали для кінологічного центру.

З напутнім словом до кінологів звернувся начальник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Шаранич, який висловив сподівання, що закарпатські кінологи та їхні чотирилапі помічники гідно впораються із покладеними на них завданнями й повернуться додому живі-здорові.

Реклама

А благословив бійців у далеку дорогу о.Іван.

На сьогодні кінологічний центр закарпатської міліції нараховує близько трьох десятків службових собак. За минулий рік придбано 6 елітних вівчарок, згаданий термобокс тощо. Керівництво УМВС приділяє велику увагу роботі кінологічної служби, адже розумні службові собаки – це неоціненна допомога правоохоронцям у службовій діяльності, тим паче в бойових умовах.

Закарпатські кінологи разом зі своїми собаками вирушили у зону АТО (ФОТО) – 01
Реклама
Закарпатські кінологи разом зі своїми собаками вирушили у зону АТО (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно