Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • За хабарництво судитимуть начальника прикордонного відділу "Великий Березний"

За хабарництво судитимуть начальника прикордонного відділу "Великий Березний"

За хабарництво судитимуть начальника прикордонного відділу "Великий Березний"
Прокуратурою Закарпатської області направлено до Ужгородського міжрайонного суду обвинувальний акт стосовно начальника відділу прикордонної служби «Великий Березний», який взяв від громадянина 1200...

Прокуратурою Закарпатської області направлено до Ужгородського міжрайонного суду обвинувальний акт стосовно начальника відділу прикордонної служби «Великий Березний», який взяв від громадянина 1200 доларів США, пообіцявши йому безперешкодне перевезення вантажу через державний кордон України на територію Словацької Республіки.

ВІДЕО ДНЯ

Нагадаємо, що 24 січня працівниками прокуратури Закарпатської області спільно з співробітниками УСБУ в області та окремого відділу внутрішньої безпеки по західному регіональному управлінню Держприкордонслужби, було затримано прикордонника при одержанні ним грошової винагороди 1200 доларів США. За ці гроші він обіцяв громадянину організувати безперешкодне перевезення вантажу через державний кордон України на територію Словацької Республіки. Після вчинення вказаного правопорушення був викритий правоохоронцями на місці вчинення злочину, - інформують у прес-службі прокуратури Закарпатської області.

Відповідно до Митного кодексу України, державний контроль за переміщення товарів і транспортних засобів, проведення митного оформлення та митних формальностей стосовно таких уповноважені митні органи, прикордоннику інкриміновано вчинення кримінального правопорушення, передбаченого за ч. 2 ст. 369-2 КК України (зловживання впливом) та передано обвинувальний акт до Ужгородського міськрайонного суду для вирішення по суті.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно