Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • З дев’яти населених пунктів Тячівщини не мобілізовано жодного бійця

З дев’яти населених пунктів Тячівщини не мобілізовано жодного бійця

З дев’яти населених пунктів Тячівщини не мобілізовано жодного бійця
Про це на прес-конференції в райдержадміністрації повідомив т.в.о. районного військового комісара, майор Ігор Тищук. Хоч селище Дубове за кількістю населення прирівнюється до міста Тячів, однак жоден...

Про це на прес-конференції в райдержадміністрації повідомив т.в.о. районного військового комісара, майор Ігор Тищук. Хоч селище Дубове за кількістю населення прирівнюється до міста Тячів, однак жоден військовозобов'язаний не був призваний до війська. Найбільше мобілізованих прибуло з таких населених пунктів як Тячів, Буштино, Тересва, Бедевля, Грушово, Нижнья Апша, Дулово, Вільхівці-Лази, Новобарово, Руське Поля, Тарасівка, Широкий Луг тощо.

ВІДЕО ДНЯ

Натомість 24 місцеві ради упродовж четвертої черги не відправили ні одного військовослужбовця. З них 8 – жодного упродовж усіх чотирьох хвиль часткової мобілізації.

Загалом за весь період проведення мобілізації з Тячівського району її вдалося виконати майже на 50 відсотків. Всього було призвано 150 військовослужбовців, які проходять службу в різних військових частинах. З них близько 120 осіб стали учасниками АТО на сході країни, де несли службу на блок-постах та брали участь у бойових діях.

Реклама

Майже всі військовослужбовці, направлені на військову службу до лав Збройних Сил або Державної прикордонної служби України під час четвертої хвилі мобілізації, є добровольцями. Це свідомі та патріотично налаштовані бійці, які готові зі зброєю в руках захищати незалежність нашої держави, – зазначив майор Ігор Тищук.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно