Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Тячівщині школярі зустрілись з бійцем АТО

На Тячівщині школярі зустрілись з бійцем АТО
Урочистий захід, який з вихованцями школи підготувала вчитель географії і класний керівник 9 класу Марія Візічканич, відбувся в центрі села біля обеліска загиблим землякам у роки Другої Світової...

Урочистий захід, який з вихованцями школи підготувала вчитель географії і класний керівник 9 класу Марія Візічканич, відбувся в центрі села біля обеліска загиблим землякам у роки Другої Світової війни. На відзначення річниці Майдану були запрошені представники громадськості, члени виконкому сільської ради, місцеві мешканці цього населеного пункту.

ВІДЕО ДНЯ

Хвилиною мовчання всі присутні вшанували пам’ять тих, хто віддав своє життя за перемогу добра над злом, правди над несправедливістю. Діти декламували вірші, співали пісень та засвітили лампадки в честь Героїв Небесної Сотні, які боролися за щасливе майбутнє українського народу, - повідомили у прес-службі Тячівської райдержадміністрації.

І хоч вже минув рік від трагічних подій на Майдані, але на превеликий жаль Небесною Сотнею не закінчився біль і страждання України. Військові події на Сході стали черговим випробуванням для нашого народу, загрозою втрати соборності та територіальної цілісності держави.

Реклама

Сотні бійців - патріотів з Тячівщини стали на захист рідної Вітчизни. У рядах таких захисників був і колишній учень Колодненської школи Михайло Мацко, який нещодавно повернувся із зони АТО. Його організатори запросили на свято, де привітали з щасливим поверненням додому, подякували за мужність та проявлений патріотизм.

Також з болем та гордістю згадали й двох земляків з Тячівщини Олександра Шимона та Романа Козичко, які загинули у боях на Донбасі.

Реклама

У виконанні школярів прозвучала тужлива пісня «Плине кача по Тисині», якою Майдан проводжав в останню путь своїх герої та молитва за мир і спокій в Україні.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно