Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Проти мешканця Перечинщини порушили кримінальну справу за незаконне зберігання саморобного ножа та гвинтівки

Проти мешканця Перечинщини порушили кримінальну справу за незаконне зберігання саморобного ножа та гвинтівки

Проти мешканця Перечинщини порушили кримінальну справу за незаконне зберігання саморобного ножа та гвинтівки
Неодноразово правоохоронці Перечинщини зверталися до населення району з інформацією про те, що за незаконне зберігання зброї та боєприпасів настає кримінальна відповідальність. Аби дати людям...

Неодноразово правоохоронці Перечинщини зверталися до населення району з інформацією про те, що за незаконне зберігання зброї та боєприпасів настає кримінальна відповідальність. Аби дати людям можливість здати зброю, двічі на рік проводяться відповідні місячники.

ВІДЕО ДНЯ

Та 40-річний житель Перечинщини, ігноруючи таку інформацію, не вбачав за необхідне здати свою незареєстровану нарізну гвинтівку в райвідділ міліції. Доки правоохоронці не провели в його помешканні санкціонований судом обшук. Тоді й було виявлено нарізну гвинтівку та тридцять набоїв до неї. А ще – саморобний ніж довжиною понад 20 см. Чоловік пояснив, що цим ножем він допомагав сусідам розбирати туші забитих свійських тварин, - йдеться у повідомленні речниці Перечинського РВ УМВС Мирослави Пекар.

Ніж правоохоронці вилучили та разом із рушницею й патронами направили на експертизу. За її висновком, цей ніж є холодною клинковою зброєю. Тож на перечинця очікує кримінальна відповідальність за незаконне зберігання вогнепальної, холодної зброї та боєприпасів. Слідчий райвідділу оголосив чоловіку про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ст.263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами).

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно