Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • За видачу фіктивних довідок троє закарпатців можуть отримати сім років в’язниці

За видачу фіктивних довідок троє закарпатців можуть отримати сім років в’язниці

За видачу фіктивних довідок троє закарпатців можуть отримати сім років в’язниці
Сьогодні, 25 лютого, органом досудового розслідування трьом службовим особам-членам організованої групи одного з товариств краю повідомлено про підозру в тому, що вони з метою легалізації перебування...

Сьогодні, 25 лютого, органом досудового розслідування трьом службовим особам-членам організованої групи одного з товариств краю повідомлено про підозру в тому, що вони з метою легалізації перебування транспортних засобів, ввезених на територію України з-за кордону за грошову винагороду, видавали громадянам фіктивні довідки щодо перебування цих автомобілів на ремонті.

ВІДЕО ДНЯ

За інформацією старшого прокурора відділу прокуратури області Віталія Брунцвика, вказані дії службовців кваліфіковано за ознаками ч.3 ст. 28, ч.4 ст. 368-3 та ч.3 ст.28, ч.1 ст.366 КК України - одержання службовою особою юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми неправомірної вигоди для себе чи третьої особи за вчинення дій з використанням наданих їй повноважень в інтересах того, хто надає таку вигоду, вчинене повторно та вчинене організованою групою, а також внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей, інше підроблення документів, вчинене організованою групою, - повідомили у прес-службі прокуратури Закарпатської області.

Стосовно підозрюваних обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. За вказані кримінальні правопорушення службовцям загрожує покарання до семи років позбавлення волі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно