Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Закарпатській ОДА відбуваються кадрові ротації

У Закарпатській ОДА відбуваються кадрові ротації
У вівторок, 24 лютого, голова Закарпатської облдержадміністрації Василь Губаль підписав два розпорядження, які стосуються реорганізації у структурних підрозділах ОДА. Так, ліквідовано управління...

У вівторок, 24 лютого, голова Закарпатської облдержадміністрації Василь Губаль підписав два розпорядження, які стосуються реорганізації у структурних підрозділах ОДА.

ВІДЕО ДНЯ

Так, ліквідовано управління містобудування та архітектури Закарпатської обласної державної адміністрації, після завершення процедурних процесів буде утворено відповідний відділ, - зазначили в прес-службі Закарпатської ОДА.

Також відбувається реорганізація в ще одній структурі: з апарату обласної державної адміністрації виведено відділ господарського забезпечення апарату облдержадміністрації та відділ інформаційно-комп'ютерного забезпечення апарату облдержадміністрації.

Реклама

Ці рішення за наслідок матимуть певні кадрові рішення стосовно керівників цих підрозділів. Досі управління містобудування та архітектури очолював Микола Пігуляк, а відділ господарського забезпечення апарату облдержадміністрації – Василь Шнайдер.

Також зміни відбудуться у відділі взаємодії з правоохоронними органами, запобігання та виявлення корупції та оборонної роботи, його керівник Василь Маковський уже написав заяву на звільнення. Нещодавнє кадрове рішення голови ОДА стосується і Віктора Мацоли – він звільнений з посади начальника департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно