Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У зоні АТО поранено трьох іршавчан

У зоні АТО поранено трьох іршавчан
Про це повідомили місцеві волонтери. Антона Савко із с. Ільниця та Павла Матійко з Іршави із зони АТО з пораненнями доправили у лікарню ім. Мечникова, але через важкі поранення осколком у голову,...

Про це повідомили місцеві волонтери.

ВІДЕО ДНЯ

Антона Савко із с. Ільниця та Павла Матійко з Іршави із зони АТО з пораненнями доправили у лікарню ім. Мечникова, але через важкі поранення осколком у голову, вони були тривалий період не транспортабельні.

За словами волонтерів, хлопці дійсно потребують негайної допомоги лікарів, зокрема Антон Савко у край важкому стані, сьогодні вирішується питання його перевезення. Наразі у нього є можливість лікування у Словаччині. Хлопець після коми отямився і до нього потроху повертається мова, він почав рухати кінцівками, однак ліва рука досі не функціонує. Стан Павла Матійко з Іршави трохи кращий.

Реклама

- Паша вже в Мукачівському шпиталі, доїхав поїздом до Львова, а потім в Мукачево. За Антоном думали у четвер відправляти реанімобіль з Іршави, але при розмові з губернатором стало відомо, що є машина, яка привезе бійця, – розказав волонтер Віталій Світлик.

У ході розмови волонтер повідомив, що у Дніпропетровському шпиталі наразі знаходиться ще один вдруге поранений боєць з с. Лоза, що на Іршавщині. Йому осколком перебило руку, також він отримав поранення у живіт.

Реклама

Наразі відомо, що усією Іршавщиною збирають грошову допомогу хлопцям на одужання, кінцева інформація про збір коштів буде оголошена пізніше.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно