Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Після чарки виноградівець вирішив скоїти розбійний напад на бармена

Після чарки виноградівець вирішив скоїти розбійний напад на бармена

Після чарки виноградівець вирішив скоїти розбійний напад на бармена
В одному з кафе міста Виноградова озброєний ножем зловмисник вимагав гроші від барменки. До Виноградівського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік, озброєний...

В одному з кафе міста Виноградова озброєний ножем зловмисник вимагав гроші від барменки.

ВІДЕО ДНЯ

До Виноградівського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік, озброєний ножем, напав на бармена в місцевому кафе і відібрав від неї гроші та мобільний телефон, - стверджує Речниця Виноградівського РВ УМВС Оксана Кобзаренко.

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група, оперативний черговий передав орієнтування на розбійника всім патрульним нарядам.

Реклама

Опитавши потерпілу, оперативники встановили, що нападник спершу замовив собі в кафе пива, а коли побачив, що крім нього та жінки-бармена в приміщенні нікого немає, то вирішив привласнити гроші з каси. Підійшов до прилавка і, погрожуючи ножем барменці, став вимагати віддати йому гроші. Але жінка не розгубилася і, скориставшись моментом, змогла вирватись від нападника і викликати міліцію. Тоді нападник забрав із каси гроші, прихопив мобільний телефон барменки і втік.

На розшук злочинця було орієнтовано весь особовий склад райвідділу. Міліціонери опитували всіх можливих свідків даної події.

Реклама

За словами начальника виноградівської міліції Анатолія Шкирти, працівники міліції затримали нападника в одному з сіл Виноградівського району. Ним виявився 27-річний мешканець села Сасово, раніше судимий за скоєння тяжких злочинів. В кінці 2014 року він в черговий раз звільнився з місць позбавлення волі.

Сам злочинець у скоєному зізнався і розповів, що всьому виною горілка, адже, випивши зайвого, його знову потягло на «подвиги».

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.187 Кримінального кодексу України (Розбій). Нападнику оголошено про підозру, він перебуває під вартою. За скоєний злочин зловмиснику загрожує до 10 років позбавлення волі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно