Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У четвер відбудеться позачергове засідання Закарпатської облради

У четвер відбудеться позачергове засідання Закарпатської облради

У четвер відбудеться позачергове засідання Закарпатської облради
Зважаючи на різке зростання соціальної напруги в області, пов’язане зі значними втратами особового складу, матеріально-технічної бази 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади та необхідністю...

Зважаючи на різке зростання соціальної напруги в області, пов’язане зі значними втратами особового складу, матеріально-технічної бази 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади та необхідністю відновлення її боєздатності, морально-психологічного духу бійців і членів їх сімей, відповідно до частини 7 статті 46 та пункту 1 частини 6 статті 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи вимогу закарпатців та пропозицію депутатів обласної ради, скликати позачергову сесію обласної ради VІ скликання 26 лютого 2015 року об 11-й годині в м. Ужгороді у залі засідань обласної ради, - йдеться у розпорядженні в.о. голови облради Михайла Поповича.

ВІДЕО ДНЯ

На позачерговому засіданні Закарпатської облради розглянуть два питання порядку денного: про вжиття невідкладних заходів щодо відновлення боєздатності, морально-психологічного духу бійців 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади та зняття соціальної напруги в області та про оцінку дій вищих посадових осіб держави щодо вирішення критичної ситуації, у якій опинилася 128-а окрема гірсько-піхотна бригада.

Нагадаємо, що родини бійців 128-ої бригади вимагали скликати позачергове засідання Закарпатської облради.

Реклама

оцінку дій вищих посадових осіб держави щодо вирішення критичної ситуації, у якій опинилася 128-а окрема гірсько-піхотна бригада.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно