Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатські платники сплатили майже 16 млн грн єдиного податку

Закарпатські платники сплатили майже 16 млн грн єдиного податку

Закарпатські платники сплатили майже 16 млн грн єдиного податку
Така сума єдиного податку надійшла до місцевих бюджетів Закарпатської області протягом першого місяця 2015 року. В порівняні з січнем 2014 року надходження «єдиного» зросли на 2 млн 604 тис. грн....

Така сума єдиного податку надійшла до місцевих бюджетів Закарпатської області протягом першого місяця 2015 року. В порівняні з січнем 2014 року надходження «єдиного» зросли на 2 млн 604 тис. грн. Якщо розподіляти кошти, які надійшли від фізичних осіб, а які від юросіб, то вийде, що перші сплатили 13 млн 426 тис. гривень, другі – 2 млн 573 тис. гривень. Цікава деталь. «Єдинники» фізичні особи-підприємці сплатили у січні 2015-го більше коштів ніж протягом аналогічного періоду в 2014-му і фізичні і юридичні особи разом, - інформують у відділі комунікацій ГУ ДФС у Закарпатській області.

ВІДЕО ДНЯ

На сьогодні, відповідно до податкової реформи, яка впроваджується в Україні спрощена система оподаткування дещо реформувалась. Зокрема, зменшилась кількість груп платників єдиного податку з 6 до 4. До 1 групи увійшли підприємці, які здійснюють виключно роздрібний продаж товарів з торгівельних місць на ринках або здійснюють господарську діяльність по наданню побутових послуг населенню. До 2 групи – підприємці, які здійснюють господарську діяльність з надання послуг, у тому числі побутових, платникам єдиного податку або населенню, здійснюють виготовлення або продаж товарів, діяльність у сфері ресторанного господарства. До 3 групи – фізичні особи-підприємці та юридичні особи. До 4 групи – сільгоспвиробники, в яких доля сільськогосподарського товаровиробництва за попередній рік дорівнює або перевищує 75%.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно