Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Чопські та мукачівські прикордонники повернулись на Закарпаття (ВІДЕО)

Чопські та мукачівські прикордонники повернулись на Закарпаття (ВІДЕО)

Чопські та мукачівські прикордонники повернулись на Закарпаття (ВІДЕО)
Чопські та мукачівські прикордонники приїхали із зони АТО, де понад п’ять місяців боронили кордони нашої держави від посягань російських бойовиків та проросійських сепаратистів. Найвідважнішим...

Чопські та мукачівські прикордонники приїхали із зони АТО, де понад п’ять місяців боронили кордони нашої держави від посягань російських бойовиків та проросійських сепаратистів. Найвідважнішим вручили відзнаки, дехто отримав іменний годинник.

ВІДЕО ДНЯ

Понад п’ять місяців відмобілізовані прикордонники виконували покладені на них функції. На Сході України разом із підрозділами Збройних сил України та рештою правоохоронних органів з гордістю виконали свій обов’язок. Хвилиною мовчання пом’янули і тих, кого з нами вже нема. Подякував прикордонникам і Володимир Чубірко та нагородив грамотами від імені обласної ради. Одним із 150 чопських та мукачівських прикордонників, які несли службу у місті Новогородівка Донецької області - Євген Кукош. Героя нагородили іменним годинником за проходження служби у зоні АТО.Розповів старший прапорщик і про те, як прикордонники підтримували зв’язок із своїми колегами на Закарпатті. Загалом за час проведення антитерористичної операції на Сході виконували завдання більше 400 прикордонників Чопського загону. Зараз понад 70 побратимів перебувають у навчальному центрі на бойовому злагодженні, а в зоні АТО проходять службу кілька десятків їхніх колег з Мукачівського прикордонного загону.

Детальніше - у відеосюжеті телеканалу "М-Студіо".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно