Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Виноградівщині перевіряли захисні споруди (ФОТО)

На Виноградівщині перевіряли захисні споруди (ФОТО)
На Виноградівщині проходить інспектування захисних споруд цивільного захисту району. Днями голова інвентаризаційною комісії, голова комісії ТЕБ та НС Виноградівської РДА Анатолій Бажура, начальник...

На Виноградівщині проходить інспектування захисних споруд цивільного захисту району. Днями голова інвентаризаційною комісії, голова комісії ТЕБ та НС Виноградівської РДА Анатолій Бажура, начальник Виноградівського районного відділу управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Закарпатській області Володимир Турдай, завідувач сектора з питань цивільної оборони райдержадміністрації Юрій Фурик та інші учасники комісії перевірили 3 об’єкти укриття в селищі Королево та 4 у м. Виноградів, - стверджують в У ДСНС України в Закарпатській області.

ВІДЕО ДНЯ

Було встановлено, що стан захисних споруд задовільний і вони можуть, за потреби, використовуватися для прихистку населення. Також проінспектовано й простіше укриття – підвальне приміщення АПГ «Закарпатський сад» в смт Королево завдовжки понад 450 метрів, яке може використовуватись для укриття населення при виникненні надзвичайних ситуацій.

«На території Виноградівщини захисні споруди цивільного захисту проінспектовано стовідсотково. З наявних 10 об’єктів укриття всі готові для використання за призначенням на випадок виникнення надзвичайних ситуацій», - зазначив начальник райвідділу У ДСНС області Володимир Дурдай.

Реклама
На Виноградівщині перевіряли захисні споруди (ФОТО) – 01
На Виноградівщині перевіряли захисні споруди (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно