Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Іршавщині з храму вкрали дзвін вагою понад 150 кг

На Іршавщині з храму вкрали дзвін вагою понад 150 кг
До чергової частини Іршавського райвідділу міліції надійшло повідомлення від священика римо-католицького храму із села Лисичево про те, що невідомі особи скоїли крадіжку великого церковного...

До чергової частини Іршавського райвідділу міліції надійшло повідомлення від священика римо-католицького храму із села Лисичево про те, що невідомі особи скоїли крадіжку великого церковного дзвона.

ВІДЕО ДНЯ

На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група райвідділу, яка даний злочин задокументувала, - зазначила речниця Іршавського РВ УМВС Віта Горзов.

Як з′ясувалося, у селі Лисичево проводяться будівельні роботи у новому римо-католицькому храмі. Священик і сам щодня разом із будівельниками тут працює. І от, вийшовши в обідню пору на подвір′я, він звернув увагу на те, що з дзвіниці зник найбільший з трьох дзвонів. Після цього він звернувся до правоохоронців.

Реклама

Викрадений дзвін виготовлений із сплаву срібла, бронзи та латуні, вагою понад 150 кг. Виготовили його в Польщі під замовлення у 1994 році.

Правоохоронці проводять заходи по встановленню зловмисників, у яких піднялась рука на церковне майно. Відомості про дане правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка).

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно