Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Голова Закарпатської ОДА знайшов вихід для тих, хто хоче вирішити проблему хабарем

Голова Закарпатської ОДА знайшов вихід для тих, хто хоче вирішити проблему хабарем

Голова Закарпатської ОДА знайшов вихід для тих, хто хоче вирішити проблему хабарем
На брифінгу, який голова ОДА Василь Губаль провів у середу, 18 лютого, він запропонував своєрідний "варіант" для тих осіб, які хочуть дати хабара комусь із закарпатських чиновників, - йдеться у...

На брифінгу, який голова ОДА Василь Губаль провів у середу, 18 лютого, він запропонував своєрідний "варіант" для тих осіб, які хочуть дати хабара комусь із закарпатських чиновників, - йдеться у повідомленні прес-служби Закарпатської ОДА.

ВІДЕО ДНЯ

"Кажу усім і наголошую: в ОДА нічого не вирішують за гроші, за хабарі. Ми оголосили війну з корупцією, й це принципово. А якщо хтось хоче допомогти – будь ласка, я пропоную варіант: 128-ма бригада. У неї, та й загалом на фронті потреб не перелічити. До слова, ми доволі серйозно допомагаємо військовим – разом з депутатами, обласними службами, освітянами, представниками районів, волонтерами, й усіх запрошуємо. Допомагайте, Закарпаття буде вам вдячне. Але "рішати", як дехто звик – це без нас", - зазначив керівник області.

Василь Губаль знову звернувся через ЗМІ до громадськості з проханням протидіяти явищам корупції, зловживань в області, й закликав закарпатців, також і журналістів повідомляти про такі факти як у правоохоронні органи, відповідальні за боротьбу з такими процесами, так і йому особисто, запевнив запевнивши швидкою реакцією на подібні випадки. Також це стосується і хабарництва, пов’язаного з процесами мобілізації, боротьба з яким активізувалася у краї.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно