Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Іршавчани очистили береги місцевої річки від бруду

Іршавчани очистили береги місцевої річки від бруду
Сьогодні міська комунальна служба приступила до розчистки берегів річки Іршавки. Працювати розпочали від центрального транспортного мосту, вниз по течії. Серед запланованого – очистка від чагарників...

Сьогодні міська комунальна служба приступила до розчистки берегів річки Іршавки. Працювати розпочали від центрального транспортного мосту, вниз по течії. Серед запланованого – очистка від чагарників берегів уздовж річки.

ВІДЕО ДНЯ

Подібна робота особливо актуальна зараз, оскільки поки надворі зима, але погода сприяє даним роботам, а з настанням весни рівень води у річках суттєво піднімається. Разом із талими водами весна приносить ще й купу найрізноманітнішого сміття, яке плутається у чагарниках та повалених гілках дерев. Окрім неприємного вигляду – це ще й шкідливий вплив на навколишнє середовище, - стверджують у Іршавській міській раді.

Варто наголосити, що після очистки від зарослів добре проглядаються пляшки, поліетиленові пакети та всякий мотлох, який накидали сюди окремі «добродії».

Реклама

До речі, варто також відмітити, що торік навесні роботу по очищенню берегів Іршавки ініціювала та провела місцеві рибалки. Окрім роботи над очищенням берегів рік, придорожніх та лісосмуг як у місті так і в районі, вони вели, так-би мовити, активну профілактичну роботу. Зокрема, часто організовували чергування у місті та заміських територіях, ловили браконьєрів і осіб, які засмічували навколишнє середовище.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно