Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Медики області змагались у гірськолижному слаломі

Медики області змагались у гірськолижному слаломі
Днями пройшла традиційна зимова спартакіада медиків. Спортсмени закладів та установ охорони здоров’я та санаторно-курортних закладів Закарпатської області змагались у гірськолижному слаломі. Загалом...

Днями пройшла традиційна зимова спартакіада медиків. Спортсмени закладів та установ охорони здоров’я та санаторно-курортних закладів Закарпатської області змагались у гірськолижному слаломі. Загалом на змаганнях було представлено 25 команд. Змагання проходили в трьох вікових категоріях: жінки та чоловіки до 35 років, від 35 до 50 років та від 50 років. Кожна команда виставила трьох учасників: двох чоловіків і одну жінку.

ВІДЕО ДНЯ

Решта учасників спартакіади, що виступила поза регламентом, отримала величезний заряд енергії та масу задоволення від гірськолижного відпочинку та спілкування з колегами та друзями.

Організатори змагань: обласна організація профспілки працівників охорони здоров’я, обласне управління охорони здоров’я та обласна організація ФСТ «Спартак».

Реклама

За підсумками змагань в особистому заліку серед чоловіків до 35 років призерами стали Павло Гісем - ТОВ «Сузір’я», Владислав Фенинець – ТОВ «Сузір’я» - посіли відповідно третє та друге місця. А «золото» - у Михайла Новікова (обласна дитяча лікарня). У віковій категорії від 35 до 50 років третє, друге та перше місця відповідно посіли Богдан Берегій (Свалявська ЦРЛ), Богдан Колодій (Мукачівська ЦРЛ) та Володимир Берщанський (Центр ПМСД Мукачівський район). А серед чоловіків старших за 50 років третє, друге та перше місця зайняли відповідно Василь Мандзук (Міжгірська ЦРЛ), Віктор Фалес (ОКТМО «Фтизіатрія»), Андрій Новіков (обласна дитяча лікарня).

Найкращими жінками-лижницямиу віковій категорії до 35 роківстали Олеся Соловей (обласна дитяча лікарня), яка виборала перше місце. У Іванки Пузяк (обласна клінічна інфекційна лікарня) – друге місце, а у Катерини Добра з Хустської ЦРЛ - третє місце. У віковій категорії від 35 до 50 років третє, друге та перше місця відповідно посіли Вікторія Матій (обласний кардіодиспансер), Вікторія Білей (Воловецька ЦРЛ), Олеся Твердушко (Мукачівська ЦРЛ). А серед жінок старших за 50 роківтретє, друге та перше місця зайняли відповідноВікторія Антосяк (Іршавська РЛ),Любов Долгірєва (ОКТМО «Фтизіатрія»), Марія Шрамил (Свалявська ЦРЛ)

Реклама

Першою у загальнокомандному заліку стала команда обласної дитячої лікарні, «срібло» – у обласного протитуберкульозного диспансеру, а «бронза» - у команди мукачівської центральної районної лікарні.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно