Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Віктор Балога назвав сюжет журналістів програми "Гроші" "заказухою"

Віктор Балога назвав сюжет журналістів програми "Гроші" "заказухою"

Віктор Балога назвав сюжет журналістів програми "Гроші" "заказухою"
Народний депутат України Віктор Балога прокоментував сюжет журналістів програми "Гроші", яка вийшла на каналі "1+1" минулого дня. "От, наприклад, учора показали сюжет, в якому йдеться, що я...

Народний депутат України Віктор Балога прокоментував сюжет журналістів програми "Гроші", яка вийшла на каналі "1+1" минулого дня.

ВІДЕО ДНЯ

"От, наприклад, учора показали сюжет, в якому йдеться, що я мільярдер, що я отримую у Верховній Раді компенсацію на оренду житла, що на Закарпатті я володію санаторіями і орендував замок Шенборна, і що у мене є квартира в центрі Києва.

Усі закиди – брехня. Відповідаю по порядку:

Реклама

1. Ніколи не приховував що не є бідною людиною. Але, мільярдером я ніколи не був. Використання таких висловлювань – чиста маніпуляція людською свідомістю;

2. Я не отримував компенсації на оренду житла. В цьому дуже легко переконатися, ознайомившись зі списком, який оприлюднив апарат ВР. Він є у вільному доступі.

Реклама

3. Моя родина володіє бізнесом – це ні для кого не є секретом. Але, у власності компаній, якими зараз керує мій син, немає санаторіїв.

4. Замок Шенборна я не міг ніколи орендувати. З 1946 року на його території знаходиться чинний санаторій «Карпати», який належить Федерації профспілок і Фонду соціального страхування України з тимчасової втрати працездатності.

5. Ніякої квартири на Рейтарській у мене немає. Це легко перевірити, адже доступ до реєстрів нерухомості віднедавна став відкритим", - розповів нардеп.

Реклама

"До журналістів у мене питань немає. Розумію, що вони лише виконавці і нехай оцінку їм дає професійна спільнота. Хто замовник цього інформаційного кіллерства – здогадуюсь. Але, свою позицію змінювати не збираюся – далі говоритиму і писатиму те, що думаю", - підкреслив політик.

Нагадаємо, що журналісти програми "Гроші" розповіли про розкішне житло Віктора Балоги.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно