Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Василь Губаль представив нових керівників управлінь освіти, молоді та спорту ОДА

Василь Губаль представив нових керівників управлінь освіти, молоді та спорту ОДА

Василь Губаль представив нових керівників управлінь освіти, молоді та спорту ОДА
У Закарпатській ОДА напрямками освіти та молоді і спорту відтепер опікуватимуться два структурні підрозділи. Сьогодні у будівлі на Народній, 4 представили керівників цих напрямків – Михайла...

У Закарпатській ОДА напрямками освіти та молоді і спорту відтепер опікуватимуться два структурні підрозділи. Сьогодні у будівлі на Народній, 4 представили керівників цих напрямків – Михайла Мотильчака та Дениса Мана.

ВІДЕО ДНЯ

Розпорядженням голови Закарпатської обласної державної адміністрації шляхом реорганізації утворено два структурні підрозділи: департамент освіти і науки облдержадміністрації та управління молоді та спорту облдержадміністрації. До цього обидва напрямки роботи були об’єднані в єдиний департамент, - повідомили у прес-службі Закарпатської ОДА.

У вівторок, 17 лютого, керівник краю Василь Губаль представив колективам директора департаменту Михайла Мотильчака, який досі очолював "спільний" підрозділ та начальника управління Дениса Мана, який пройшов відповідний конкурс та узгодження в уряді.

Реклама

Маючи слово перед колективами, керівник області наголосив на кількох ключових моментах. Спершу йшлося про освіту. Василь Губаль акцентував, що очікує від представників галузі про те, що будуть забуті ганебні явища, пов’язані з утягуванням освітян в політику та партійну роботу. "Ви маєте думати про дітей, про колективи і про свій край та про розвиток галузі, без жодного політикування", - зазначив Василь Іванович. Михайло Мотильчак не потребував додаткового представлення, адже знаний серед освітян області, та й уже очолював освітянський напрямок.

Що ж до Дениса Мана, який тепер відповідатиме за роботу з молоддю та розвиток спорту, голова ОДА сказав: знає, що у нього є чимало ідей та пропозицій і побажав їх втілити на благо громади. Підкреслив: ця робота є дуже важливою, адже правильна організація, до прикладу, дозвілля, чи спортивного життя дозволяє уникнути негативних явищ у колі молодого покоління. Як наголосив Василь Губаль, молодь варто залучати і до керівних посад, і загалом до громадського життя області. Звертаючись до колективів, голова ОДА повідомив про те, що вважає за доцільне звертати увагу на стан справ і об’єкти у глибинці, у тих селах, яким рідко влада приділяла.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно