Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Хусті сьогодні теж ввели карантин

У Хусті сьогодні теж ввели карантин
Третій тиждень дітлахи міста над Тисою інтенсивно хворіють. Відвідуваність в освітніх та дошкільних установах вкрай низька, тож керівництво деяких шкіл Хуста вирішило відправити учнів на вимушений...

Третій тиждень дітлахи міста над Тисою інтенсивно хворіють. Відвідуваність в освітніх та дошкільних установах вкрай низька, тож керівництво деяких шкіл Хуста вирішило відправити учнів на вимушений відпочинок.

ВІДЕО ДНЯ

– Оскільки рівень захворюваності серед вихованців навчальних закладів доволі високий, а СЕС впроваджувати карантин відмовляється, ми призупинили роботу у деяких школах до понеділка, – каже начальник управління освіти, релігій та у справах національностей Хустської міської ради Василь Мочарник. – Тож із понеділка не працюють Хустська СШ І-ІІІ ст. імені Августина Волошина №1 та СШ І-ІІІ ст. №3, а з вівторка – СШ І-ІІІ ст. №6. Також призупинено роботу ДНЗ №1 та ДНЗ №3.

Отже, протягом тижня «оздоровчих канікул» дітлахи міста над Тисою матимуть змогу побороти вірусні інфекції та зміцнити організм для подальшого «штурму» вершин науки.

Реклама

Марина Алдон

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно