Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • З Тячівщини у зону АТО відправилась колона з шести автомобілів (ФОТО)

З Тячівщини у зону АТО відправилась колона з шести автомобілів (ФОТО)

З Тячівщини у зону АТО відправилась колона з шести автомобілів (ФОТО)
Акція, яка відбулася у неділю 15 лютого, стала однією з наймасштабніших за час діяльності Тячівського районного волонтерського Центру «Горгани». Створений у листопаді місяці минулого року з...

Акція, яка відбулася у неділю 15 лютого, стала однією з наймасштабніших за час діяльності Тячівського районного волонтерського Центру «Горгани».

ВІДЕО ДНЯ

Створений у листопаді місяці минулого року з ініціативи та сприяння керівництва Тячівської райдержадміністрації і, зокрема, т.в.о. голови райдержаміністрації Василя Йовдія волонтерський центр зумів об’єднати навколо себе людей доброї волі, які допомагають українській армії на сході України. І за короткий період ними було організовано та відправлено для потреб АТО десятки тонн вантажів вкрай необхідної гуманітарної допомоги та закуплених одиниць техніки, - повідомили у Тячівській райдержадміністрації.

Отож, на сьогодні центром «Горгани» підготовлено в зону АТО колону з шести машин, серед яких вантажівка, швидка, автобус та легковики. Всього в даній колоні повинно було стояти десять позашляховиків. Однак позавчора чотири авто, у зв’язку з нагальною потребою були у термінованому порядку відправлені військовим на Схід.

Реклама

Кошти на їх придбання збирали цілими організаціями, приватними фірмами та громадами району. До прикладу, черговий позашляховик «Нива» купили для бійців освітяни району, які є одними з найбільш активних учасників всіх благодійних акцій. «ГАЗ-66», який «підрихтували» тересвянські волонтери, передало для бійців добровольчого батальйону «ОУН» Тячівське ВУЖКГ.

Спеціально для військового батальйону «Донбас» Йосипа Пономаренка з Тересви, був закуплений автомобіль марки "Land Rover". До речі, цього бійця нещодавно визволили з полону бойовиків, де той перебував декілька місяців. Проте нині Йосип вже знову готовий стати на захист територіальної цілісності нашої держави. На подарованому авто боєць повернеться до своїх побратимів на Сході.

Реклама

Ось, таким чином дана колона автомашин буде доставлена в різні частини та бригади зони АТО.

Як зазначив голова волонтерського центру «Горгани» і радник голови РДА Богдан Колодницький, попри оголошене перемир’я на Донбасі, такі цивільні автомобілі для українських військових вкрай необхідні.

- Ми тримаємо зв’язки з багатьма батальйонами та підрозділами, що перебувають зараз на Сході. Якщо раніше військові були раді тому, що ми їм привозили, то тепер вивчаємо їх потреби, які намагаємось виконувати, - наголосив він.

Реклама

До речі, буквально на днях тячівські волонтери повернулися з Маріуполя та Дебальцева, куди відвезли черговий вантаж. І вже на днях будуть їхати в славнозвісні Піски, де теж чекають на їх допомогу.

Відтак, за доброю християнською традицією вояків та придбані автомобілі було освячено на щасливу дорогу та благополучне виконання всіх завдань, поставлених у цей час на військових.

У свою чергу керівництво Тячівської райдержадміністрації висловило щиру вдячність всім учасникам благодійної акції з придбання автомобілів для потреб АТО. І сподівається, що дана техніка стане у пригоді всім бійцям у їх нелегкій службі на сході країни задля встановлення там спокою та миру.

Також цього дня в районному будинку культури відбувся благодійний концерт за участі відомого виконавця афганських пісень В'ячеслава Кукоби, зібрані кошти з якого теж передані на потреби військовим в зоні АТО.

З Тячівщини у зону АТО відправилась колона з шести автомобілів (ФОТО) – 01
З Тячівщини у зону АТО відправилась колона з шести автомобілів (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно