Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Частина бійців 128-ї бригади вирвались з оточення

Частина бійців 128-ї бригади вирвались з оточення
Вчора частина 128-ї бригади вирвалась із оточення сепаратистів.  Про це повідомляє журналіст телеканалу 1+1 Андрій Цаплієнко. "Мій товариш, артрозвідник, виходив сьогодні Дебальцівським коридором...

Вчора частина 128-ї бригади вирвалась із оточення сепаратистів.  Про це повідомляє журналіст телеканалу 1+1 Андрій Цаплієнко.

ВІДЕО ДНЯ

"Мій товариш, артрозвідник, виходив сьогодні Дебальцівським коридором на Луганське разом з бійцями 128-ї бригади. Їхали на семи машинах. Вирвалися звідти близько трьох годин дня. Сепари за ним вели вогонь з усіх видів зброї. Наші відстрілювалися з автоматів. Стріляли не припиняючи весь час, поки їхали до Луганського. Втратили дві машини. Одна заблукала в тумані, і доля людей, вибиравшихся на ній, невідома. У другу, "Урал", вистрілили з "Фагота", і її розвернуло просто на очах мого товариша. Зараз він у госпіталі, в Артемівську. Живий. Цілий. Неушкоджений. Інший мій товариш, з цієї ж групи розвідки, залишився в Дебальцеве, і доля його невідома", – зазначає журналіст на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно