Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У закарпатських наркоділків виявили півтора кілограма опію

У закарпатських наркоділків виявили півтора кілограма опію
Працівниками УБОЗ УМВС України в Закарпатській області виявлено та задокументовано групу осіб, які протягом 2014-2015 років займалися виготовленням та збутом наркотичних засобів на території...

Працівниками УБОЗ УМВС України в Закарпатській області виявлено та задокументовано групу осіб, які протягом 2014-2015 років займалися виготовленням та збутом наркотичних засобів на території Закарпатської області.

ВІДЕО ДНЯ

Днями працівниками спецпідрозділу БОЗ Закарпаття виявлено та задокументовано групу в складі 3-х осіб, які протягом 2014-2015 рокуів займались виготовленням та збутом екстракційного опію на території Закарпатської області, - інформує У ДСНС України в Закарпатської області.

Ватажком злочинної групи був мешканець м.Мукачева. Він із спільниками виготовляв в одному з помешкань наркотичні засоби та налагодив мережу їх збуту. Опій наркоділки збували на території Мукачівського та Ужгородського районів.

Реклама

Зловмисників затримали «на гарячому» працівники спецпідрозділу БОЗ Закарпатської області. У них вилучено близько півтора кілограма екстракційного опію.

Особам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст.307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво та збут наркотичних засобів) та застосовано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Реклама

Наркоділків очікує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно