Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Сьогодні до Берегова з Донбасу повернулись четверо правоохоронців

Сьогодні до Берегова з Донбасу повернулись четверо правоохоронців

Сьогодні до Берегова з Донбасу повернулись четверо правоохоронців
Сьогодні, 12 лютого, четверо працівників міліції приїхали до рідного міста після понад місячного відрядження на Сході України. Упродовж місяця четверо правоохоронців Берегівщини: оперативний...

Сьогодні, 12 лютого, четверо працівників міліції приїхали до рідного міста після понад місячного відрядження на Сході України.

ВІДЕО ДНЯ

Упродовж місяця четверо правоохоронців Берегівщини: оперативний черговий майор міліції Юрій Буря, дільничний інспектор міліції капітан Василь Турані, старший дільничний інспектор міліції майор Володимир Якимчук та помічник дільничного сержант міліції Андрій Антонов забезпечували правопорядок у місті Артемівськ Донецької області, - повідомила речниця Берегівського РВ УМВС Яна Денисюк.

— Хлопці гідно зарекомендували себе під час виконання завдань в зоні проведення антитерористичної операції, як відповідальні та старанні працівники та тільки зміцнили довіру та повагу східняків до закарпатців, — каже начальник Берегівського райвідділу міліції Микола Куриця.

Реклама

Наразі правоохоронці зі своїми родинами, які з нетерпінням чекали повернення своїх героїв. А вже через кілька днів, після нетривалого кількаденного відпочинку приступлять до роботи.

Утім, учора, у складі п’яти екіпажів державтоінспекторів, до зони АТО вирушив інспектор адмінпрактики з обслуговування міста Берегово та Берегівського району УДАІ в Закарпатській області капітан міліції Василь Сюч. Тут він упродовж місяця допомагатиме колегам-правоохоронцям у бойовому чергуванні на блокпостах, патрулюванні автодоріг, у супроводі важливих вантажів, автобусів із біженцями.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно