Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Тячеві відбувся районний конкурс-виставка "Знай і люби свій рідний край"

У Тячеві відбувся районний конкурс-виставка "Знай і люби свій рідний край"

У Тячеві відбувся районний конкурс-виставка "Знай і люби свій рідний край"
У Тячівському районному Центрі дитячої та юнацької творчості підведені підсумки районної виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край». Близько 520-ти...

У Тячівському районному Центрі дитячої та юнацької творчості підведені підсумки районної виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край».

ВІДЕО ДНЯ

Близько 520-ти робіт із 35-ти навчальних закладів району презентовано на виставці у таких номінаціях: художнє різьблення по дереву; гончарство та художня кераміка; художнє плетіння, ткацтво; в'язання спицями, гачком; витинання; художня вишивка; народна лялька; м'яка іграшка; писанкарство; вироби з тіста; вироби з шкіри; декоративний розпис, народний живопис; бісероплетіння; паперова пластика та оригамі; вироби з соломки; ізонитка; вироби з природних матеріалів; сувеніри; випалювання по дереву; розпис на склі; вироби зі стрічок; вишивка бісером; графіка; живопис.

Художній рівень робіт, які були представлені на виставці, відповідав критеріям конкурсу: вироби відображали український колорит та майстерне володіння різноманітними техніками виконання. Учні проявили творчу фантазію, неповторність, оригінальність в їх виготовленні.

Реклама

Підсумки виставки-конкурсу підводились за трьома віковими категоріями: 6-10 років, 11-15 років, 16-18 років. При підведенні підсумків враховувалися оригінальність твору, техніка виконання, композиція та ступінь емоційного впливу.

За підсумками конкурсу учні району вибороли 156 призових місць, з них: 52 перших, 54 других і 50 третіх місць.

Реклама

Кращі 54 творчих учнівських робіт відібрано для участі в обласній виставці «Знай і люби свій край», яка відбудеться в Ужгороді.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно