Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Іршавщині буде двотижневий карантин

На Іршавщині буде двотижневий карантин
На початку цього тижня в приміщенні райдержадміністрації відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням першого заступника...

На початку цього тижня в приміщенні райдержадміністрації відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням першого заступника голови РДА Михайла Полончака. На порядок денний було винесено питання щодо стану захворюваності на ГРВІ та грип в Іршавському районі, обстеження та видалення зелених насаджень біля автомобільних доріг району та розгляд звернень громадян.

ВІДЕО ДНЯ

Про стан захворюваності на ГРВІ та грип в Іршавському районі інформував начальник районного управління головного управління Держсанепідемслужби у Закарпатській області Володимир Свіргун, який повідомив, що станом на сьогодні в деяких школах та дошкільних навчальних закладах району кількість хворих на ГРВІ дітей становить 30-40 відсотків. Проте, середній показник району коливається поки що в межах 10%. Після деяких обговорень, члени комісії дійшли згоди вважати за доцільне призупиняти навчально-виховний процес в загальноосвітніх школах, школах-інтернатах, гімназії, спортивному та професійному аграрному ліцеї, в дитячих дошкільних закладах при відсутності по причині захворюваності гострими респіраторними вірусними інфекціями від 20% спискового складу учнів (вихованців) на 14 календарних днів, - повідомили у Іршавській РДА.

Разом з тим слід виконувати протиепідемічні заходи, висвітлені в розділі в передепідемічного періоду, згідно Комплексного Плану профілактичних, протиепідемічних заходів з грипу та ГРВІ та заходів запобігання можливого ускладнення грипу в сезон 2014-2015, затвердженого рішенням комісії з питань ТЕБ та НС Іршавської РДА 23.10.2014 року.

Реклама

Що стосується питання щодо обстеження та видалення зелених насаджень біля автомобільних доріг Іршавського району, то з урахуванням обговорення, комісія вирішила затвердити акти обстежень видалення зелених насаджень біля автомобільних доріг, рекомендувати службі автомобільних доріг у Закарпатській області провести, із залученням відповідних спеціалістів, видалення вказаних у актах дерев згідно чинного законодавства з подальшим відновленням зелених насаджень. Пропонувати безоплатно передати зрубану деревину бюджетним установам, які використовують тверде паливо для обігріву приміщень та учасникам АТО.

Також були розглянуті звернення громадян щодо надання матеріальної допомоги для усунення шкоди, що завдали будівлям буревій та пожежі. По кожному випадку були прийняті відповідні рішення.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно