Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Винуватців бійки у сільському барі суд покарав позбавленням волі з іспитовим терміном

Винуватців бійки у сільському барі суд покарав позбавленням волі з іспитовим терміном

Винуватців бійки у сільському барі суд покарав позбавленням волі з іспитовим терміном
Берегівський районний суд Закарпатської області розглянув кримінальне провадження щодо двох мешканців села Батрадь, що на Берегіщині, які влітку минулого року жорстоко побили двох односельчан у...

Берегівський районний суд Закарпатської області розглянув кримінальне провадження щодо двох мешканців села Батрадь, що на Берегіщині, які влітку минулого року жорстоко побили двох односельчан у місцевому барі.

ВІДЕО ДНЯ

Двоє молодих чоловіків розпивали спиртні напої в місцевому барі. Під дією «зеленого змія» стали поводити себе зухвало, висловлювалися нецензурною лайкою, чим заважали відпочивати іншим відвідувачам та працювати обслуговуючому персоналу, – інформує Яна Денисюк, речниця Берегівського РВ УМВС.

Згодом п′яні бешкетники переключилися на двох чоловіків, які сиділи за сусіднім столиком: 56-річного батька та його 30-річного сина. Хулігани почали ображати чоловіків і погрожували фізичною розправою, але ті їх вперто ігнорували.

Реклама

Це ще більше розлютило п’яних молодиків, які перейшли від погроз "до діла" та почали бити руками й ногами спантеличених чоловіків. В результаті побиття потерпілі потрапили до лікарні, де у батька лікарі діагностували забійні гематоми обличчя, а в сина – перелом щелепи.

Зі слів потерпілих та очевидців інциденту в барі міліціонери встановили особи хуліганів - ними виявилися мешканці Батраді 21-річний Іван та 30-річний Степан. Правоохоронці затримали забіяк, а слідчий повідомив їм про підозру у вчиненні одразу двох кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.296 (хуліганство, вчинене групою осіб) та ч.1 ст.122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Реклама

Кримінальне провадження після виконання ряду слідчих дій було скеровано до суду. Суд засудив хуліганів до позбавлення волі на термін 3 та 2 роки. Однак, взявши до уваги те, що злочин хулігани вчинили вперше, свою вину визнали і щиро розкаялися у вчиненому, пообіцявши більше такого не робити, суд звільнив їх від відбуття покарання з іспитовим терміном один рік.

Проте чи буде це для них наукою у подальшому житті, покаже час.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно