Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті судитимуть сигаретного контрабандиста

На Закарпатті судитимуть сигаретного контрабандиста
Відділом нагляду за додержанням законів органами податкової міліції прокуратури області погоджено та скеровано до Ужгородського міськрайонного суду обвинувальний акт з угодою про визнання винуватості...

Відділом нагляду за додержанням законів органами податкової міліції прокуратури області погоджено та скеровано до Ужгородського міськрайонного суду обвинувальний акт з угодою про визнання винуватості стосовно ужгородця, який намагався вивезти закордон з метою збуту тютюнові вироби, - зазначили у прес-службі прокуратури Закарпатської області.

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомив начальник відділу нагляду за додержанням законів органами податкової міліції Роман П'ятка: «Досудовим розслідуванням встановлено, що чоловік, не будучи підприємцем, відповідно не маючи ліцензії на оптову та роздрібну торгівлю тютюновими виробами, придбав та зберігав по місцю проживання понад 22 тис. пачок сигарет».

Ці тютюнові вироби ужгородець намагався вивести для подальшого збуту закордон, приховавши їх від митного контролю у конструктивних порожнинах автомобілю. Проте, був викритий працівниками митниці під час поглибленого митого огляду.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно