Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Аматорський клуб з Берегівщини зіграв у нічию з молодіжкою донецького "Металургу" (ВІДЕО)

Аматорський клуб з Берегівщини зіграв у нічию з молодіжкою донецького "Металургу" (ВІДЕО)

Аматорський клуб з Берегівщини зіграв у нічию з молодіжкою донецького "Металургу" (ВІДЕО)
Черговий контрольний спаринг молодіжка донецький "Металург" провела 8 лютого в Нижньому Солотвині, де нині власне збори і проводить. Донеччанам протистояв місцевий аматорський клуб «Нодьбийгань»...

Черговий контрольний спаринг молодіжка донецький "Металург" провела 8 лютого в Нижньому Солотвині, де нині власне збори і проводить. Донеччанам протистояв місцевий аматорський клуб «Нодьбийгань» (переможець 1-ї ліги першості Закарпатської області).

ВІДЕО ДНЯ

Почасти на результат матчу вплинули швидко пропущені «синьо-білими» м'ячі. Вже до 10-й хвилині підопічні Сергія Шищенка поступалися опонентам 0:2, але при цьому володіли ініціативою, грали першим номером. Ще на екваторі першого половини Артем Єсаулов скоротив відставання в рахунку, але через 12 хвилин після початку другої половини аматори із Закарпаття реалізували 11-метровий.

Другий тайм донецьким хлопцям вдався набагато краще: швидкісних атак було більше, комбінаційний футбол у виконанні «металургів» виглядав - і все це в підсумку вилилося в два забиті м'ячі у ворота «Нодьбийгані». Констатуємо підсумкову нічию 3:3.

Реклама

«Металург» U-21 (Донецьк) – СК «Нодьбийгань» - 3:3 (1:2)

Сергій Шищенко - старший тренер «Металурга» U-21:

Реклама

- Невдало ми почали стартовий тайм - перший і другий м'ячі в свої ворота пропустили на 8-й і 10-й хвилинах. Два швидкі голи в дебюті, розгойдувалися довго. Перший тайм, напевно, не вийшов таким, як хотілося б. Так, була перевага в плані тримання м'яча, гру ми контролювали. Але перші хвилини вийшли абсолютно провальними. За другій половині знову ж контролювали гру, пішли більш високі швидкості, ще більш краще з нашого боку володіння м'ячем, рух командне непогане. На 57-й хвилині призначили у наші ворота пенальті. Суперник 11-метровий реалізував, рахунок став 1:3. Але наші хлопці не опустили руки, продовжували грати, показувати хороший футбол і змогли зрівняти рахунок.

Важка насправді гра: знову опади, поле було в снігу. Намагалися грати в комбінаційний футбол: десь - виходило, десь - ні. Я думаю, що ми йдемо в правильному напрямку. Найголовніше, щоб хлопці розуміли, які вони роблять помилки. То як вони діють - правильно чи ні? - Це ми їм підкажемо, природно.

- Сергію Юрійовичу, які найближчі плани у команди?

Реклама

- Запланували зіграти двома складами контрольний поєдинок 11-го лютого з командою ФК «Стрий». 15-го лютого проведемо ще один контрольний матч - з ФК «Ужгород».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно