Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В центрі Ужгорода показали роботу закарпатських волонтерів (ФОТО)

В центрі Ужгорода показали роботу закарпатських волонтерів (ФОТО)

В центрі Ужгорода показали роботу закарпатських волонтерів (ФОТО)
8 лютого 2015 року в Ужгороді, на пл. Театральній відбулась фотовиставка «Волонтери у зоні АТО», присвячена діяльності волонтерських рухів на Сході України. Фотовиставка відбулась у рамках проекту...

8 лютого 2015 року в Ужгороді, на пл. Театральній відбулась фотовиставка «Волонтери у зоні АТО», присвячена діяльності волонтерських рухів на Сході України.

ВІДЕО ДНЯ

Фотовиставка відбулась у рамках проекту «Згуртовані волонтери – вирішені проблеми», за ініціативи ГО «Закарпатська громада». На фото зображені будні волонтерів, що постачають допомогу безпосередньо на лінію фронту. Основна мета заходу – підвищення довіри до волонтерських рухів, які займаються доброчинною справою, і підтримують наших бійців на Сході, адже це люди, які щодня так само ризикують власним життям і здоров’ям, аби доставити допомогу у зони бойових дій, – повідомляє прес-служба ГО «Закарпатська громада».

«Сьогоднішня фотовиставка є актуально тим, що мешканці міста мають можливість ознайомитись з різноманітніми фотознімками волонтерів Ужгорода, які постачаючи допомогу на передову лінію фронту, ризикують своїм життям інколи не менше за військових. Люди, що зупинялись біля фотовиставки – це, в основному, літні люди, які не користуються соцмережами і не мають змоги слідкувати за діяльністю волонтерів на передовій. На сьогодні ми вже маємо звернення від волонтерів Сваляви з проханням відправити виставку до них. Ще одна пропозиція, озвучена сьогодні – це розміщення фотовиставки у держструктурах, що буде слугувати нагадуванням для чиновників», прокоментував голова ГО «Закарпатська громада», Борис Кондратюк.

Реклама
В центрі Ужгорода показали роботу закарпатських волонтерів (ФОТО) – 01
В центрі Ужгорода показали роботу закарпатських волонтерів (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно