Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Берегівщині зменшили план по мобілізації

На Берегівщині зменшили план по мобілізації
На зустрічі з міським головою Золтаном Баб'яком т.в.о. військового комісара Берегівського ОМВК майор Василь Дзерин повідомив про те, що чергова хвиля мобілізації на Берегівщині проходить так само, як...

На зустрічі з міським головою Золтаном Баб'яком т.в.о. військового комісара Берегівського ОМВК майор Василь Дзерин повідомив про те, що чергова хвиля мобілізації на Берегівщині проходить так само, як і загалом на всьому Закарпатті.

ВІДЕО ДНЯ

Наразі план по мобілізації на Берегівщині зменшено з 260 до 175. Деяких мешканців Берегівщини не вдається знайти за місцем проживання, багато з них працюють за межами області чи країни. Також майор повідомив, що з початку АТО загалом з Берегівщини було мобілізовано 163 людини, - інформує на своїй сторінці мер Берегова.

На його думку, до мобілізації потрібно залучати якнайбільше добровольців. Також у мобілізаційному плані потрібно враховувати, що в останню чергу треба мобілізовувати кадрових фахівці, важливих для підтримки нормального функціонування усіх сфер в місті.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно