Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Наряд патрульної служби міліції затримав у Мукачеві двох юнаків із марихуаною

Наряд патрульної служби міліції затримав у Мукачеві двох юнаків із марихуаною

Наряд патрульної служби міліції затримав у Мукачеві двох юнаків із марихуаною
Наряд патрульної служби міліції м.Мукачева рухався за визначеним маршрутом, слідкуючи за дотриманням правопорядку на вулицях міста. На одній з вулиць правоохоронці помітили перехожого, який,...

Наряд патрульної служби міліції м.Мукачева рухався за визначеним маршрутом, слідкуючи за дотриманням правопорядку на вулицях міста. На одній з вулиць правоохоронці помітили перехожого, який, побачивши їх, одразу сховався за торговельний кіоск.

ВІДЕО ДНЯ

Така дивна поведінка хлопця насторожила патрульних. Працівники міліції вирішили перевірити підозрілого молодика. Як з’ясувалося, недарма, адже виявили у нього марихуану. Хлопець пояснив, що це зілля в нього тільки для власного вжитку, аби іноді покурити. При цьому він додав, що “травку” знайшов… До слова, згодом з′ясувалося, що цей 22-річний мукачівець вже має судимість, – повідомляє Євгенія Красилинець, речниця Мукачівського МВ УМВС.

Того ж дня міліціонери служби по боротьбі з незаконним обігом наркотиків помітили на іншій вулиці Мукачева молодого мукачівця у якого, за оперативною інформацію, могла бути при собі наркотична суміш. У кишені джинсової куртки правопорушника міліціонери справді виявили паперовий згорток, в якому була марихуана.

Реклама

За обома даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.309 (зберігання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України. Вилучені речовини направлено на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС області. Якщо експерти підтвердять, що вилучені речовини є наркотиком, то чоловікам доведеться відповідати згідно з Законом.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно